ERITYISESTI HR:lle

Certified Supervisor/Coach and of Leaders and Executives® -tutkinto, 2021-2023

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ JA TAVOITE

Koulutuksen kohderyhmänä  ovat erityisesti organisaatioiden HR-työtä tekevät ja myös muut esimiehet ja johtotehtävissä työskentelevät. Koulutus on Suomen työnohjaajat ry:n ja Johdon työnohjaajt ry:n hyväksymä käsittäen  myös työnohjaajan pätevyyden, jolloin voi toimia yksilö-, ryhmä- ja yhteisöjen työnohjaajana yleisesti ja erityisesti  johdon/esimiesten valmentajana. Koulutuksen suorittanut  saa CSLE-nimikkeen käyttöoikeuden.

KOULUTUKSEN RAKENNE JA SISÄLTÖTEEMAT

Koulutus toteutetaan kaksipäiväisinä lähiopetusjaksoina kahden vuoden aikana. Sisältöteemat painottuvat johtamis-ja esimiestyöhön erityisesti huomioiden HR:n  toimintaalue. Keskeiset teemat: työelämän muutos ja tulevaisuus HR:n työssä, johtajuus ja johtaminen, kriisiytyneet suhteet työssä ja niiden purku, erilaiset ihmiset ja työ, ihmisen kehittyminen ja kasvu, ryhmädynaamiset  ilmiöt ja ryhmän käyttö voimavarana, ohjaajan profiili ja rooli, työnohjauksen coachingin merkitys organisaatiossa, ohjausprosessi ja- suhde. Erilaisia menetelmällisiä keinoja vaikuttaa työhön sitoutumiseen ja työhyvinvointiin. Koulutuksen tavoitteet saavutetaan opiskelemalla alan  teoriaa, harjoittelemalla, ohjaajana toimimisella, saaden ohjauksen ohjausta, työstämällä kirjallisuutta ja syventäen  oppimista diplomityön avulla.

KOULUTTAJAT

Marita Paunonen-Ilmonen  prof.( emer.); Ph.D; R.N; M. Ed; ET. psykoterapeutti, johdon kouluttaja toimii vastuukouluttajana, lisäksi muita alan asiantuntijoita.

KOULUTUSPAIKKA JA ALOITUSAIKA

Arkadiankatu 21 A10, HELSINKI. Aloitus 23.-24.9.2021 (+ 2×2 pv syksyllä, sovitaan myöhemmin)

HAKU JA LISÄINFO

Hakuaika on jatkuva.

Lisäinfo: Sued Management Oy, Marita Paunonen-Ilmonen 050 68897, marita@suedmanagement.fi

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen kokonaishinta on 3900 EUR + Alv 24 %, laskutus lukukausittain tai oman laskutussuunnitelman mukaan. Hintaan sisältyy opetus, oppimateriaalit, koulutustyönohjaus ja ohjauksen ohjaus sekä henkilökohtainen opastus tarv. lähipäivien välillä. CSLE-nimikkeen käyttöoikeus 100 EUR (Alv.0%).