2024-2025

CERTIFIED MASTER SUPERVISOR AND COACH OF LEADERS AND EXECUTIVES- examination®

Koulutus on tarkoitettu TYÖNOHJAAJAKOULUTUKSEN SUORITTANEILLE henkilöille, jotka haluavat täydentää opintojaan erikoistumalla johdon työnohjaajiksi ja coachiksi.  Koulutuksen suorittanut saa käyttöönsä Master-CSLE®-nimikesuojauksen. Alan yhdistyksen jäsenyyteen vaaditaan kolmen (3)vuoden johtamis-esihenkilökokemus ja korkeakoulututkinto..

Koulutuksen rakenne, laajuus ja pääteemat: Koulutuksessa on yhteensä 18 lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan vuosien 2024-2025 aikana.  Koulutus sisältää teoriaseminaarit harjoituksineen, etä- ja verkkotyöskentelyn, johdon työnohjaajana ja coahina toimimisen (50h) sekä diplomityön. Ohjauksen ohjaus sisältyy koulutukseen ilman erillistä korvausta ja tapahtuu  lähi-ja etäopetuspäivinä. Koulutuksen pääteemat painottuvat johtamiseen, johtajuuteen ja esihenkilötyöhön, johdon työnohjauksen ja coachingin perusteoriaan ja käytäntöön sekä ohjauksen vaikuttavuuteen , työnohjauksen ohjauksen järjestämiseen ja ohjauslaatukriteerien kehittämiseen. Koulutuksessa opitaan myös FABULA-mallin käyttö, tehdään RMP-testaus oman motivaatioanalyysin selvittämiseksi ja omaa johtamistyyliä analysoidaan LJI (Leadership Judgement Indicator) testillä johtamis-ja ohjaustyylin kehittämiseksi.

Kouluttajat:  MARITA PAUNONEN-ILMONEN, Ph.D; R.N; M.Ed; ET.psykoterapeutti; Master- CSLE®, johdon työnohjaajien kouluttaja (Kela, Valvira) sekä muita  alan asiantuntijoita.

Koulutuspaikka ja koulutuksen kesto: HELSINKI (Arkadiank.21 A10) aloitus  25.-26.9.2024. Muut lähi-ja etäopetukset sovitaan ryhmän kanssa myöhemmin.

Haku ja lisäinfo: Hakuaika on menossa, varmista paikkasi ajoissa. Lisäinformaatiota:  Sued Management Oy; 050-68897; www.suedmanagement.fi; marita@suedmanagement.fi

 

Koulutuksen hinta: Koulutuksen kokonaishinta on 3900 € + ALV 24%.Mikäli osallistuja haluaa  osallistua johdon työnohjaaja/coach-koulutuksen kokonaisohjelmaan ( 80 op.) on hinta 4300€ + ALV 24% Laskutus tapahtuu lukukausittain. Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, oppimateriaalit, ohjauksenohjauksen ja kouluttajien sähköposti/skype- ja puhelinneuvonnan tarvittaessa lähi-ja etäopetusjaksojen ulkopuolella.

Oppikirja Paunonen-Ilmonen & Heinonen (2020) Hyvän johtamisen ainekset  johdon ja  esimiesten työnohjauksesta, hinta 49,50€ sis ALV ja Master-CSLE®-nimikesuojausmaksu on 150 € (Alv.0%).  .